Tuesday, 9 July 2013

sahur time..

menu cik ton untuk sahur hari ni ialah nasi goreng udang high speed...laju  aku dengn mama masak hari ni..bahahahahah.....
btw...tekak dah mule rasa lain mcm nk demam selsema..
untuk bulan puasa ni aktiviti bisnes aku dengn si cik bam akan diberhentikan buat sementara waktu.....HAHAHAH....saya janji..saya janji!!..lalalalala
SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 8 July 2013

video couple 1 minggu

video ni syafiq suggets untuk ditengok! . . hahahahahah. . memng suke tngok video bebudak sekolah ni.. hahah. .pastu ringan je mulut kite nk kutuknggeeeeeeee. . .adik harus ke nk post kat utube? . ohh tidakkkk. . malu taw nk keluar rumah nanti. . kalau terjumpe fb dier. . dah sah2 i akan add. . krikk. .krikk
SUKE KE? LIKE LAH..

fuasa. .fuasa. . gumbiraaa

selamat datang bulan ramadhan. . okeyh. . selamat berpuasa kepada semua rakan2 ku yng jauh2 yng dekat lagi baik hati . . terase mcm duduk over the sea pulak buat ucapan cenggini. . miahahhaah. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Wednesday, 3 July 2013

bulan depan dh birthday dia

bile nk dekat august mesti ingt birthday dia. . nak sambut dengn dia??? . hmmmm . .fantasi je semua tu. harapan tu memng la nak celebrate skali. . tapi aku tahu in the end dier macam mane. . kawan pulak tanye aku dengn dia ni ok lagi ke tak? jawapan aku dh sah2 la tak ok . . rindu dia yng dulu. . 12 august
SUKE KE? LIKE LAH..