Monday, 18 November 2013

villa nabila

aku pun dh tak larat nak baca pasal villa nabila nih. . so budak yng hilang tu dh jumpa dh kan?
SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 30 September 2013

eh bulan ni kite ranap. . hahah

insurans dh sampai tadi. . so rm 823 babai. . meowww.
SUKE KE? LIKE LAH..

Saturday, 14 September 2013

rompakan. . rompakan. .

hampir nak kne rompak tadi u alls. . grrrr. . bangla bersatu dengn melayu. . puihhh. .nak cek balik lah cctv besok. . kowt2 boleyh cam number plate diorng. . wiwiwiw
SUKE KE? LIKE LAH..

Friday, 13 September 2013

14 september

besok FULL HOUSE ok!


SUKE KE? LIKE LAH..

Wednesday, 11 September 2013

dah macam di cameron

okeyh ipoh sekarang ni dh mcam di cameron highland kome oii.
sejukkkk ajeeeewww...mihihih..
hujan sepanjang hari alhamdulillah

SUKE KE? LIKE LAH..

Sunday, 11 August 2013

culik dek bunian??

teringat balik peristiwa ni mesti tersengih sorng2. . baru beberapa hari jew berlaku. . lalalalal. . 1 tempat keje ingat aku ni kne culik. . disebabkan aku tak menyahut masa diorng panggil aku. . kih2. . ye la kan. . aku mase tu dekat tingkat 1. . director dengan supervisor dekat tingkat 2 so dier panggil aku memng tak dengr. . gigih mencari 1 bangunan tu. .hewww. . si director dengn supervisor ingat aku ni kne culik  bawak masuk dlm bilik. . wahhhhhh. . heee. . yng lain pulak ingat aku kne culik dengan bunian. . perghh lagilahhh. . sampai dekat tingakt 2. . sume duk gelak2 kih2. . sayang jugak kan korang dekat aku. . meowwww. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

pukul 12 tepat nanti birthday dia. .

i just nk wish happy birthday to you. . panjang umur.. murah rezeki. .diberi kesihatan yng baik. . and tercapai ape yng abg nak. . dh 8 bulan xcontact dengn abg aku ni. . but still ok. . ermmm. .ok la sangt kan? . adeq jew pun . .nak contact buat ape  ye dak. . .every year aku punya wish bufday adalah. .aku nak abg aku ni ada je sambut bufday dengn adeq dia. .tu je la setiap tahun. .tapi sampai sekarang xdop lagi kesempatan. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Wednesday, 7 August 2013

miss u dear. . .yrs

heeeee. . .xde kene mengene  pun tajuk dekat atas tu. . wiwiwi. . . anyway tadi dh selesai satu tugas dekt rumah anak yatim. . alhamdulillah. . sampai jugak hajat aku ni. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 5 August 2013

the conjuring

macam naik gila aku tengok citer ni kt wayang semalam..
arghhhhh....seramm..




SUKE KE? LIKE LAH..

Tuesday, 9 July 2013

sahur time..

menu cik ton untuk sahur hari ni ialah nasi goreng udang high speed...laju  aku dengn mama masak hari ni..bahahahahah.....
btw...tekak dah mule rasa lain mcm nk demam selsema..
untuk bulan puasa ni aktiviti bisnes aku dengn si cik bam akan diberhentikan buat sementara waktu.....HAHAHAH....saya janji..saya janji!!..lalalalala
SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 8 July 2013

video couple 1 minggu

video ni syafiq suggets untuk ditengok! . . hahahahahah. . memng suke tngok video bebudak sekolah ni.. hahah. .pastu ringan je mulut kite nk kutuknggeeeeeeee. . .adik harus ke nk post kat utube? . ohh tidakkkk. . malu taw nk keluar rumah nanti. . kalau terjumpe fb dier. . dah sah2 i akan add. . krikk. .krikk
SUKE KE? LIKE LAH..

fuasa. .fuasa. . gumbiraaa

selamat datang bulan ramadhan. . okeyh. . selamat berpuasa kepada semua rakan2 ku yng jauh2 yng dekat lagi baik hati . . terase mcm duduk over the sea pulak buat ucapan cenggini. . miahahhaah. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Wednesday, 3 July 2013

bulan depan dh birthday dia

bile nk dekat august mesti ingt birthday dia. . nak sambut dengn dia??? . hmmmm . .fantasi je semua tu. harapan tu memng la nak celebrate skali. . tapi aku tahu in the end dier macam mane. . kawan pulak tanye aku dengn dia ni ok lagi ke tak? jawapan aku dh sah2 la tak ok . . rindu dia yng dulu. . 12 august
SUKE KE? LIKE LAH..

Thursday, 13 June 2013

bangunan umno

aku tengok bnde sangat2 terok...strong wind dekt macalister road penang
tadi.Hrap tak ade sesape lah cedera...sian pulak aku tngok kete tu..
ape2 pun depan bangunan umno...aduhaii..


gambar pinjam..nnti i pulangkan balik taw..hehe

SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 10 June 2013

heyy che ta

power betul make up che ta nih. . setitik peluh pun xnmpk kt muke dier. . kannnn? . . jename apekah? . BTw. . harga kereta dh trun. . so so jew. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Thursday, 6 June 2013

setuju!

Loving someone who doesn't love you is like waiting for a ship at the airport...

hmmmmmm......

SUKE KE? LIKE LAH..

Sunday, 21 April 2013

panas..rindu..semua hadaaaa...

heeeeee......seriouslyyy aku RINDU..boleyh pulak bukak chat yng lame2 dekt skype...bertambah3 la rindu..kat SZA..ok..saja je nk luah...
berpeluh2 menaip entry nih tawww...
SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 15 April 2013

pagi sangat laa..

ok syafiq besok ade breakfast meeting with CEO pukul 8 pagi tepat..di 1st floor okeyh..
AALORRHHHHHHH......pukul 8 tuuuu u allsss..
hope this is my 1st n last meeting yng safiq akan attend...hihh...


SUKE KE? LIKE LAH..

Wednesday, 6 March 2013

sakit lidah menahan pedass

okeyhh..petan tadi sempat singgah kfc sat...
na mkan la kann....tadi bru la dapt merasa menu bru kfc tu..golde wrap chicken..
hosnetly la kan...ia nya sngt PEDASSS+++
siap +++ lagi.
memang tak tahan lahhh...
bagi ku...biase3 je..miahahahah


tak minat letak jagung sekali dengn ayam tu..hewww

SUKE KE? LIKE LAH..

Friday, 1 March 2013

2/3/2013...sabtu

alhamdulillah..syukur pada mu ya allah..panjng umur lagi...genap 22 tahun dah kite hari ni...weeeeee.....ok..terase cept sebnrnye...tup tap..tup..tap..dh sampai hari lahir...miahaha..
pada sesiap yng wish di FB...and..kat mne3 je...THANK YOU SO MUCH..!..SAYANG ANDA..
SUKE KE? LIKE LAH..

Thursday, 14 February 2013

shake..shake..shake it...

ehhhh....bess pulak aku tengok vid THE HARLEM SHAKE ni..

hehehehehe....mule3 sorang2 je ..pastu ramai2...gile3...prffttttt

SUKE KE? LIKE LAH..

Friday, 1 February 2013

datang lagi kaw jah

selsema datng lagi. . sakit kepale sume hadeee. . time2 sakit ni la nak duk manje dengn orng. . heeee. .tapi tak ade sesape pun. . xoxoxox. . kat kepale sekarang ni macam2 fikir. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Sunday, 20 January 2013

mo..mo..mo..mo

dah pukul 3 lebeyh(pagi)...tak boleyh tito lagi..
gara2 duk teringt dekat orng tu...erghh...
dh beberapa hari ni memng teringt saje orng peneng tu...
tpi cukup la kowt....
ingat pun tak gune rasenye..tak boleyh buat ape...mushee.(shima)..xperlu  mintak maaf la...haiuaaa....


SUKE KE? LIKE LAH..

Friday, 4 January 2013

bila kahh?

haihhhhh....bile kahh muhammad syafiq ramli dapat
cakap STOP kat dier...
aku dah taknak laaaa.....
kene kuat kan semangat jugak untuk ckp stop lepas ni!...


SUKE KE? LIKE LAH..