Saturday, 29 November 2014

sakit+ blur

arghh. . kerja hari sakit perut je memanjang. . 8 jam kje. .8 jam tu sakit. .zzzz. . okeyh. .sebnrnye hari ni ade orang tetibe cakap degn aku nak katil kelamin. . katil kelamin??. .masa tu dah blurr beberapa saaat. . nasib baik tak fikir lain. . ahahah. .ckp je la katil king size. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Saturday, 8 November 2014

hari ni bestt. . viauuuu

ingat kan nak ambek la yg freshy ni jadi crew. . tengok2 result mostly yg dapat ex crew MAS and AIRASIA. . yg fresy ni separuh je dapt. . ke suku dari tu. . penat tunggu. .hahah. . tapi tak pe diorng akan jadi leading crew dlu. . banyak buat kawan hari ni. . saya suka saya suka. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Tuesday, 12 August 2014

12 august

selamat hari jadi untuk kaw abg. . tarikh yg tak pernh aku lupa. . mana menghilang pun aku xtaw. .raya entah kemana  penat la 2 tahun tunggu tak ade berita. .
SUKE KE? LIKE LAH..

Sunday, 15 June 2014

sekolah la besok

awuuuu. .besok dh sekolah balik . so jalan pun akan jem seperti biasa. .tension pun akan bermula. .


SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 24 March 2014

al- fatihah MH370

nk menangis dengr citer ni tadi. .al fatihah untuk yng beragama islam dan salam takziah untuk penumapang dan crew. .
SUKE KE? LIKE LAH..

Friday, 7 March 2014

MH 370

cemas tunggu result malaysia airlines MH 370 ni. .sume rakyat malaysia pun risauu
SUKE KE? LIKE LAH..

semoga selamat MH 370

aku harap semua anak2 kapal dan passenger yng ade dlm pesawat MAS  yg nk ke beijing tadi hopefully selamat. . skang masih lagi tak jumpa peswat tu. . risauu dibuatnyaaaaa. . 
SUKE KE? LIKE LAH..

Sunday, 2 March 2014

happy birthday to mee!. .

happy birthday syafiq. . ok untuk diri sendri. .alhamdulillah. .dipanjangkan umur lagi hari ni. . 


SUKE KE? LIKE LAH..

Thursday, 13 February 2014

sangat sedih, tekilan sume ade

nampak sngt dier dah lupekan adik dier sendri. . xpe syafiq 2/3/2014  bulan depan nnti kaw sambut hari jadi kaw sorang2. . abg sendri yng ade kt penang tu xkan sambut ahri jadi kaw. . 


SUKE KE? LIKE LAH..

Thursday, 6 February 2014

mengharap sahaja

aku harap bulan depan harijadi aku. .aku dpt sambut   bufday dengan abg aku. .dah 2 tahun lebih aku harap benda ni. .tapi tak terjadi pun. . so this year aku wish bnde yng sama jugk. .jadi kalau bnde ni tak jadi jugk this year its ok. . 


SUKE KE? LIKE LAH..

Monday, 20 January 2014

besok singapore. . singapura

besok dh 21 haribulan jan 2014. . arghhh. .sepatutnya besok aku dh ke singapore. . untuk attend%#^*^. .bila di fikirkan balik ermm xpela tak pegi pun besok. Nvm. .next month boleyh pegi lagi. . kalau tak next month bulan lagi satu ade lagi. .hahahaha. . vacation sajoo. . teringin nak buat ipoh-Singapore-ipoh balik hari. . 


SUKE KE? LIKE LAH..

Tuesday, 14 January 2014

long distance journey on 24..25..26 january 14

barang hantaran utuk wedd dh siap. Mama jugak yng buat..semuanya mama..
mama itu mama ini...anak nye tolong sikit4..tak creative la katekan..sikit3 boleyh la..
ok back to our topic balik..long distance kah??..hahaah...ipoh-kelantan
dh lama tak jejak kan kaki di kelantan..aaaa...terasa jauah la kowt..
so..wedding di kelantan..tak ade ape nk cakap pasal ni..hope evrythng okeyh..dipermudah kan oleh NYA..aminnn...
barang hantaran tak snap pun tadi. so tak yah hupload la eh..kih3..
SUKE KE? LIKE LAH..