Wednesday, 24 October 2012

tq u alls..

tadi aku post kt FB..status aku bunyi cam ni "TERKELUAR AIR MATA AKU"
sorry guys...aku pun tak tahu nk citer macam mane..sedeyh jugak la...
biar je la aku yng pendam bnde ni sorang...tak putus korang2 duk tnaye aku kenape menagis ?..ade probs ke?..sampai kt komen..chat fb..whatsapp sumeee...tq guys..korang memng betul3 kawan...mase sengn susah sume rapat dengn aku...aku teringin sangt nk abg aku pun macam korang...tpi ape nk buat......
kepade yng orng yng aku chat tu seblom aku nangis tu...awak jujur..tq...suke orng macam tu...:)

SUKE KE? LIKE LAH..

Saturday, 20 October 2012

19/10/2012..kite dah

kite dh convo...!!
alhamdulillah...sume berjaln dengn lancar..dari hari reherseal sampai la upacara sebenar..
phewwwww...
convo  kali ni buat dekt putarjaya..so semua campus kne turun ke sane...dri ipoh, dri kelantan, sabah, sarawak..sume le...
jadinya convo kali ni tak ade yng tergolek kt atas stage semlm...tertunggu jugak kowt2 ade kannn..hehehe...aku punye convo semlm sesi pagi...


oh btw..ade kakak tu semlm jage kaunter untuk pemulangan jubah..agak terkajut dengn aku..sebb..tngok muke CINA...tpi kat dalam name list tu nama MELAYU..
hahahaha...kakak sya melayu...le..kaw adee??xpe3..dh bnyk orng ckp cam tu..heeee...





panim dengn marina..ade bunge..ape kelass..aku dpt beg lagi..ngahah..
ramai2 yng mencari3 aku semlm ek nk snap pix..sorry guys..aku terpakse balik terus ipoh..sebb aku dh sakit sangt...
saye muhammad syafiq b ramli..dengn ini sya amat merindui kawan2 sya...dpt jumpe sekjap je...semlm kann..


SUKE KE? LIKE LAH..

Wednesday, 3 October 2012

errmmm..xtaw nk letak tajuk ape dah...

besok aku nk pegi dah....aku dh di pulaukan..bak kate kawan aku (bob)..mase kat wayang tdi...husssss...
tak tahu la bape lame aku akan ade disane..maybe 1 year...2 years...kowt kowt 3 years..
ye..saye xdpt nk jumpe dengn kawan2 kt ipoh lagi....xdpt nk whatsapp lagi..nk msg kang kredit xdop...maklum lah...billioanaire kann..muahahaha...
hanye kawan2 yng rapat dengn aku je aku bagi tahu pasal bende ni...
orang yang aku syng pun aku xbgi taw...syg ke?..mmmm..
mlaz nk bgi tahu...dier pun xkan ambek kisah sangt..biar je lah...
trime kasih pade sahabat yng bgi kate semangt sume...luve u lahh..ngeeee..





dah siap packing......erghhhh

to nor fikrah bt nazri...i tak tahu la dpt cuti ke idak on 10.11.2012...slamat penagtin baru la noh....nnti aku post kan washing machine...kaw nk sangt kann??..hahaha
slamat tinggl sume...

SUKE KE? LIKE LAH..