Wednesday, 16 November 2011

bed sores...

ari ni aku pegi deprtment lain lak....
aku masuk ward hri ni...WARD 4A..kt hosp ipoh
seblom ni aku kat deprtment POP(plaster of paris)


kt POP lgi besstt kowtt...rindu bilik POP....rindu nk semen kan orng..hahahah
okeyh3....hari ni masuk..aduhhh st thng yng xbrape nk suke.. bnyk sngt student yng mcm aku posting kt ward tuhh,,,heheh....nursing..


ntah nape tetibe hari ni ramai lak...
ok fine xpe....
keje aku msuk ward ri nih....tolong student nurse wat dressing untuk BED SORES...
arghhhhhhh.......tpi bessss..kih3
bed sores pakcik aku xtaw la nk ckp ape...
aduhhhhh...terukkk kowt..


ade 2 lubang..1 lubang tu boleyh muat 1 penumbuk aku..
then 1 lagi betul3 ats punggung pakcik tuh...haaaa lubang tu kan buleyh muat 2 penumbuk aku ni haaa..lubng yng ke 2 ni buleyh nmpk SPINE die kowtt..huihhhh....
bilew tngh tolong4 student nurse ni wat dressing tdi...hadoiii..tuhan je la yng thu mcm mnew...
dah pakai mask pun  bau die wahhhhhhhhhhhhhh.....aku xtaw la nk ckp mcm mne bau tuh...hehehe




ni la bed sores....
ni bukn picture pakcik tu nyew bed sores......k....
ni kt google je aku ambek...tpi memey sebijik la mcm ni..dh buleyh nmpk spine gituu..




ni pun same  bukn pakcik tu nyew ..lalaal
sian aku tngok pakcik tu mse aku tngh wat dressing tdi...menjerit ADUHH..ADUHHH..SAKIT...
sabr je la pakcik...


SUKE KE? LIKE LAH..

2 comments:

  1. euwww teruknye.. semoga leyh diubati... btw, r u a doctor?? i need a help.. about skin..

    ReplyDelete